Bestellen

Onze flexibele bezorgopties

Onze producten worden snel en vertrouwd bezorgd door Post NL. Wanneer je voor werkdagen voor 19:30 uur bij ons besteld, heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt zelf kiezen welke dag met bijbehorend tijdstip je het pakketje het liefst ontvangt. Ook kan je kiezen voor een avondlevering. In samenwerking met PostNL wordt je pakket bezorgd op dinsdag- of donderdagavond tussen 18:00 en 21:30 uur.

 Pakket afhalen bij PostNL pakjegemak

Tijdens het afrekenen kan je ook kiezen voor het afhalen van je bestelling bij 1 van de ruim 2.000 PostNL afhaallocaties in Nederland. Na het plaatsen van de bestelling sturen wij je een email met het barcodenummer van je pakket. Hiermee kun je je pakketje volgen via de PostNL Track & Trace. Pakketten kan je de volgende werkdag vanaf 16:00 afhalen op het aangegeven afhaalpunt. Je kunt het pakket ook door iemand anders laten afhalen. Je moet diegene wel machtigen voor het in ontvangst nemen van het voor jouw pakket. Je kunt dit invullen op de achterzijde op de mail die je van ons of van PostNL hebt ontvangen.

 Je bestelling volgen

Je kunt de status van je pakketje online volgen via PostNL Track & Trace. Vul je barcode en postcode in en je ziet direct de status en het levermoment van je verzending.

Niet thuis

Wanneer je niet thuis bent als PostNL je bestelling bezorgd, vragen zij de buren om de zending in ontvangst te nemen. Wanneer dit ook niet lukt, zal de bezorger een bericht met een ‘niet-thuis-code’ achterlaten. Met deze code kan je op Mijn Pakket aangeven wanneer de bezorger voor de tweede keer langs kan komen. Is het bij de tweede poging ook niet gelukt dan kan je het pakket afhalen bij het postkantoor. Neem dan wel je legitimatie en het afhaalbericht mee.

Geen bezorging bij de buren

Als je niet wilt dat je pakket bij de buren wordt bezorgd, kun je dat bij je bestelling aangeven. PostNL zal dan het pakket alleen op het huisadres proberen af te leveren. Wij brengen €0,50 in rekening voor het niet leveren bij de buren.

Levering op een postbus

Je kan je pakket laten bezorgen op een postbusadres. Dit adres kun je invullen in het adresveld. Houd wel rekening met de afmetingen van het pakket.

Pakketten die niet door PostNL worden geleverd

Helaas kunnen wij niet alle pakketten met PostNL versturen. Pakketten die voldoen aan de volgende voorwaarden worden verzonden door een andere vervoerder.

• Het pakket mag niet zwaarder dan 31 kg zijn
• Het pakket mag niet groter dan 175 x 78 x 58 cm zijn
• Het pakket mag niet kleiner dan 10 x 10 x 1 cm zijn