Betaalmogelijkheden

Bij Discount4Pets kun je op verschillende manieren je bestelling betalen. Hiervoor werken wij met verschillende betaalproviders. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, zal je worden doorverwezen naar de betaalpagina van ons betaalprovider.

Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor een van de volgende betaalopties:
• iDeal
• Bankoverschrijving (Levering na betaling)
• Visa
• Mastercard
• Bancontact / Mister Cash
• Digitale Acceptgiro Klarna

Bankoverschrijving

Wanneer je kiest voor bankoverschrijving, ontvang je van onze betaalprovider MultiSafePay een mail ontvangen met daarin alle betaalgegevens. Wij verzenden de producten, zodra de betaling door MultiSafePay is bevestigd. In de regel duurt dit een aantal dagen.

Digitale Acceptgiro Klarna

Wanneer je voor deze betaaloptie kiest, krijg je van Klarna een factuur toegestuurd via de mail. In deze mail vind je alle betaalspecificaties. De factuur wordt geactiveerd zodra de bestelling is geplaatst. Klarna hanteert een betaaltermijn van 14 dagen.

Het adres waarop de bestelling bezorgt wordt, dient hetzelfde te zijn als het factuuradres. Wanneer je kiest om via Klarna te betalen, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Het minimum besteedbare bedrag voor Klarna is € 10,- en het maximum besteedbare bedrag is € 1.500,-.

Bestelgeschiedenis

Wanneer je inlogt op je klant account, kan je onder het kopje ‘Mijn Orders’ je bestelgeschiedenis bekijken. Daarnaast kan je via dit kopje snel en gemakkelijk een herhaalbestelling doorvoeren.

Waardebonnen

Een verkregen waardebon kun je in het winkelmandje verzilveren door op de link 'waardebon gebruiken' te klikken. Een waardebon dient binnen de aangegeven periode verzilverd te worden. Bonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.