Betaalmogelijkheden

Bij Discount4Pets kun je je bestelling op verschillende manieren betalen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, zal je worden doorverwezen naar de betaalpagina van één van onze betaalproviders.

Tijdens het afrekenen kun je kiezen voor één van de volgende betaalopties:
• iDeal
• Bankoverschrijving (Levering na betaling)
• Visa
• Mastercard
• Bancontact / Mister Cash
• Klarna

Bankoverschrijving

Wanneer je kiest voor bankoverschrijving, ontvang je van onze betaalprovider MultiSafePay een e-mail met daarin alle betaalgegevens. Wij verzenden de bestelling zodra de betaling door MultiSafePay is bevestigd. In de regel duurt dit enkele dagen.

Klarna

Wanneer je voor deze betaaloptie kiest, krijg je van Klarna een factuur toegestuurd via de mail. In deze e-mail vind je alle betaalspecificaties. De factuur wordt geactiveerd zodra de bestelling is geplaatst. Klarna hanteert een betaaltermijn van 14 dagen.

Het adres waarop de bestelling bezorgd wordt, dient hetzelfde te zijn als het factuuradres. Wanneer je kiest om via Klarna te betalen, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Het minimum besteedbare bedrag voor Klarna is €10,- het maximum besteedbare bedrag is €1.500,-.

Bestelgeschiedenis

Wanneer je inlogt op je klantaccount kun je onder het kopje ‘Mijn Orders’ je bestelgeschiedenis bekijken. Daarnaast kun je via dit kopje snel en gemakkelijk een herhaalbestelling uitvoeren.

Waardebonnen

Een verkregen waardebon kun je in het winkelmandje verzilveren door op de link 'waardebon gebruiken' te klikken. Een waardebon dient binnen de aangegeven periode verzilverd te worden. Bonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.