Betaalmogelijkheden

Bij Discount4Pets kan je op verschillende manieren je bestelling betalen. Hiervoor werken wij met verschillende betaalproviders. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, zal je worden doorverwezen naar de betaalpagina van ons betaalprovider.

Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor een van de volgende betaalopties: 
• iDeal
• Bankoverschrijving (Levering na betaling)
• Visa
• Mastercard
• Bancontact / Mister Cash
• Digitale Acceptgiro Klarna

Bankoverschrijving

Wanneer je kiest voor bankoverschrijving, ontvang je van onze betaalprovider MultiSafePay een mail ontvangen met daarin alle betaalgegevens. Wij verzenden de producten, zodra de betaling door MultiSafePay is bevestigd. In de regel duurt dit een aantal dagen.

Digitale Acceptgiro Klarna

Wanneer je voor deze betaaloptie kiest, krijg je van Klarna een factuur toegestuurd via de mail. In deze mail vind je alle betaalspecificaties. De factuur wordt geactiveerd zodra de bestelling is geplaatst. Klarna hanteert een betaaltermijn van 14 dagen.

Het adres waarop de bestelling bezorgt wordt, dient hetzelfde te zijn als het factuuradres. Wanneer je kiest om via Klarna te betalen, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Voor deze betaaloptie brengen wij €1,95 aan extra kosten inrekening. Het minimum besteedbare bedrag voor Klarna is € 10,- en het maximum besteedbare bedrag is € 1.500,-.

Bestelgeschiedenis

Wanneer je inlogt op je klant account, kan je onder het kopje ‘Mijn Orders’ je bestelgeschiedenis bekijken. Daarnaast kan je via dit kopje snel en gemakkelijk een herhaalbestelling doorvoeren.

Spelregels review actie

Wanneer je klant bent bij Discount4Pets kan je meedoen aan onze review actie. Deze actie houdt in dat wanneer je een review schrijft over een product wat je bij ons hebt gekocht je kans maakt om het aankoopbedrag terug te winnen. Wij kiezen elke eerste week van de maand de nieuwe winnaar. Deze winnaar wint een waardebon ter waarde van het aankoopbedrag van het gereviewde product.

Let op dat je ingelogd bent wanneer je een review schrijft, aangezien wij de review anders niet aan jou kunnen koppelen. Je mag maximaal 1 review per gekocht artikel schrijven. De waardebon is persoonsgebonden en is niet geldig in combinatie met andere waardebon acties. De waardebon is te besteden bij een volgende aankoop. Onder het kopje ‘Waardebonnen’ kun je vinden hoe je de waardebon kan verzilveren.

Waardebonnen

Een verkregen waardebon kun je in het winkelmandje verzilveren door op de link 'waardebon gebruiken' te klikken. Een waardebon dient binnen de aangegeven periode verzilverd te worden. Bonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.