Bezorgen

Onze flexibele bezorgopties

Onze producten worden snel en vertrouwd bezorgd door DHL. De bezorgkosten zijn €4,95 en boven de €34,- wordt je bestelling zelfs gratis verzonden!Wanneer je op werkdagen voor 20:00 uur besteld, heb je de bestelling de volgende dag al in huis.*
Komt een levering overdag niet uit? Dan kun je in Nederland ook kiezen voor een avondlevering. In samenwerking met PostNL wordt je pakket bezorgd in de avond tussen 18:00 en 21:30 uur voor €1,50 extra. Avondlevering in België is helaas niet mogelijk.

*Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden bij de bezorgdienst zoals sorteerfouten of periodieke drukte. 

Je bestelling volgen

Je kunt de status van je pakketje online volgen via DHL Tracking door de traceercode en je postcode in te voeren. Ook zie je hierop een tijdsindicatie van de bezorging.

Niet thuis

Als je tijdens het moment van bezorgen niet thuis bent, zal de DHL bezorger aan je buren vragen om de zending in ontvangst te nemen. Je ontvangt dan ook een kennisgeving in je brievenbus met het desbetreffende huisnummer. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘Niet-Thuis bericht’ achter.

Als het voor de tweede keer niet lukt, laat de bezorger wederom een ‘Niet-thuis’ kennisgeving achter. Hierop staat waar je je pakket op kunt halen. Neem altijd het kaartje en je legitimatiebewijs mee. Als je het pakket niet ophaalt, wordt deze automatisch binnen 2 weken aan ons geretourneerd.

Pakket afhalen bij een DHL ophaalpunt

Helaas is het niet mogelijk om direct voor een DHL ophaalpunt te kiezen als bezorgadres. Wanneer de traceercode bekend is, kunnen consumenten wel wijzigingen aanbrengen en ook eventueel een ophaalpunt kiezen.