Bezorgen

Onze flexibele bezorgopties

Onze producten worden snel en vertrouwd bezorgd door PostNL. De bezorgkosten zijn €4,95 en boven de €34,- wordt je bestelling zelfs gratis verzonden!Wanneer je op werkdagen voor 22:00 uur besteld, heb je de bestelling de volgende dag al in huis.*
Komt een levering overdag niet uit? Dan kun je in Nederland ook kiezen voor een avondlevering. In samenwerking met PostNL wordt je pakket bezorgd in de avond tussen 18:00 en 21:30 uur voor €1,50 extra. Avondlevering in België is helaas niet mogelijk.

*Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden bij de bezorgdienst zoals sorteerfouten of periodieke drukte. 

Je bestelling volgen

Je kunt de status van je pakketje online volgen via PostNL Track & Trace door de 3S-code en je postcode in te voeren. Ook zie je hierop een tijdsindicatie van de bezorging.

Niet thuis

Als je tijdens het moment van bezorgen niet thuis bent, zal de Post NL bezorger vragen aan je buren om de zending in ontvangst te nemen. Je ontvangt dan ook een kennisgeving in je brievenbus met het desbetreffende huisnummer. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘Niet-Thuis code’ achter. Met deze code kun je zelf een nieuw bezorgmoment kiezen tot 22.00 uur. Als je niets doet, komt de bezorger op de eerstvolgende dag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs.

Als het voor de tweede keer niet lukt, laat de bezorger wederom een ‘Niet-thuis’ kennisgeving achter. Hierop staat waar je je pakket op kunt halen. Deze informatie vind je ook op Track & Trace en in de PostNL-app. Neem altijd het kaartje en je legitimatiebewijs mee. Als je het pakket niet ophaalt, wordt deze automatisch binnen 2 weken aan ons geretourneerd.

Pakket afhalen bij een PostNL ophaalpunt

Tijdens het afrekenen van je bestelling kun je ook kiezen voor het afhalen van je bestelling bij één van de ruim 2.000 PostNL ophaalpunten in Nederland. Na het plaatsen van de bestelling sturen wij je een e-mail met de Track & Trace-code. Hiermee kun je je pakketje volgen via de PostNL Track & Trace-site of -app. Pakketten kun je doorgaans de volgende werkdag vanaf 15:00 ophalen bij het gekozen ophaalpunt, neem voor de zekerheid altijd je legitimatiebewijs mee. Je kunt het pakket ook door iemand anders laten ophalen, diegene moet dan wel jouw adres kennen en zich kunnen legitimeren.

Levering op een postbus

Je kunt je pakket ook laten bezorgen op een postbusadres. Dit adres kun je invullen in het adresveld. Houd wel rekening met de afmetingen van het pakket.

Pakketten die niet door PostNL worden geleverd

Helaas kunnen wij niet alle pakketten met PostNL versturen. Pakketten die niet voldoen aan de volgende voorwaarden worden verzonden door een andere vervoerder:

• Het pakket mag niet zwaarder dan 31 kg zijn
• Het pakket mag niet groter dan 175 x 78 x 58 cm zijn
• Het pakket mag niet kleiner dan 10 x 10 x 1 cm zijn