Maak kennis met TickLess: hét anti vlo- en teekapparaatje!

Vers overgewaaid vanuit Italië hebben wij een nieuwe uitkomst voor het teken- en vlooienprobleem bij jouw huisdier. Sinds kort hebben wij ons assortiment uitgebreid met TickLess, hét afweersysteem tegen teken en vlooien bij jouw hond en/of kat. TickLess is geur- en gifloos. Dit betekent dat dit teken en vlooien weert zonder chemicaliën. Maar hoe kan zo’n apparaatje de vervelende beestjes dan weren? Dat leggen we in deze blog uit.

De werking van TickLess

TickLess werkt op basis van geluidsgolven: het apparaatje geeft ultrageluid af. Deze enorm hoge geluidsgolven zijn niet waarneembaar en onschadelijk voor twee- en viervoeters, maar teken en vlooien doe je er geen plezier mee. Zij kunnen het geluid niet verdragen en zullen tot wel 1,5 meter bij je huisdier uit de buurt blijven. Doordat TickLess op basis van geluidsgolven werkt, is het apparaatje erg duurzaam. De batterij gaat tot wel 10-12 maanden mee!

Het dragen van TickLess

TickLess is eenvoudig met een ring aan de halsband van jouw hond of kat te bevestigen. Via de knop kan gecontroleerd worden of het apparaat nog werkt, dit is te zien aan het brandende rode lichtje.

Omdat teken voornamelijk buiten zitten, kan TickLess desgewenst alleen worden gebruikt tijdens wandelingen. Vlooien zitten echter vaak ook binnen. In dat geval kun je er voor kiezen om je huisdier de TickLess zowel binnens- als buitenshuis te laten dragen of kiezen voor een combinatie van vlooiendruppels of –spray en TickLess.

De TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten is waterproof, maar vermijd bij voorkeur langdurig contact met water. Het is bijvoorbeeld aan te raden om hem af te doen voor het zwemmen. Wanneer TickLess toch nat wordt, kun je hem drogen met een handdoek of haardroger op gemiddelde warmte.

Voor wie is TickLess geschikt?

Omdat TickLess op basis van ultrageluid werkt, biedt het een uitkomst voor veel dieren. Het apparaatje is niet schadelijk voor de gezondheid en omgeving van je huisdier. Hierdoor is TickLess ook uitermate geschikt voor dieren die op leeftijd zijn, gezondheidsproblemen hebben, veel met kinderen in aanmerking komen, puppies, kittens, drachtige en zogende dieren. TickLess heeft geen bijwerkingen of bijeffecten.

Tickless is in onze webshop verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Voor nog geen €25 is jouw huisdier geheel vlooien- en tekenvrij!