Hèt afweersysteem voor jouw hond en kat!

Vers overgewaaid vanuit Italië, hebben wij een nieuwe uitkomst voor het teken- en vlooienprobleem. Sinds kort hebben wij ons assortiment uitgebreid met Tickless, het afweersysteem tegen teken en vlooien bij jouw hond en kat. Het is een apparaatje, dat je verbindt aan de halsband. De Tickless is geur- en gifloos. Dit betekent dat dit teken en vlooien weert, zonder chemicaliën. Maar hoe kan zo’n apparaatje de vervelende beestjes weren? Dat leggen we hieronder uit.

De Tickless werkt op basis van geluid. Het werkt door het afgeven van ultrageluid. Deze enorm hoge geluidsgolven zijn niet waarneembaar en onschadelijk voor twee- en viervoeters, maar verjagen de teken en vlooien. De Tickless biedt uitkomst voor dieren die op leeftijd zijn, gezondheidsproblemen hebben, veel met kinderen in aanmerking komen of dieren die liever geen chemisch bestrijdingsmiddel willen. Dit apparaatje doet 10-12 maanden zijn taak om jouw hond/kat teek- en vlovrij te houden.

Omdat de teken voornamelijk buiten zitten, kan de Tickless ook gebruikt worden voor alleen de buiten-wandeling. Vlooien zitten ook vaak binnen, dan zou het wel binnen gedragen moeten worden, om de parasieten te blijven afweren van het lichaam. In combinatie met een druppel of spray, zou je ervoor kunnen kiezen om alleen bij de wandeling, de Tickless te gebruiken.

Het is eenvoudig via een ring, aan de halsband van jouw hond of kat te bevestigen. Via de knop kan gecontroleerd worden of het apparaat nog werkt, dat is te zien aan het brandende rode lichtje. Regen is geen probleem voor de Tickless, alleen zal direct contact met water, het apparaat niet goed doen.

De Tickless is verkrijgbaar in onze webshop, in 4 verschillende kleuren. Voor €21,95 heb jij dit fantastisch apparaatje al in huis.