Hondenbedden

Net als wij, hebben honden graag een warme en comfortabele slaapplek, die echt alleen van hen is. Door een goed en fijn hondenbed voor hem te kopen, zal hij zich lekker terug kunnen trekken en tot rust kunnen komen.

Honden hechten veel waarde aan hun mand. Een hondenmand is de plek waar jouw hond zich terugtrekt en uitrust of slaapt. Voor de gezondheid en het welzijn van je hond is het belangrijk dat hij een comfortabel en goed hondenbed heeft om uit te kunnen rusten. Slaap zorgt er namelijk voor dat jouw hond lichamelijk en geestelijk gezond blijft. Omdat elke hond andere behoeften heeft, hebben wij bij Discount4Pets een breed assortiment hondenbedden, bestaande uit onder andere:

  • Dekens en matten: Met een deken of mat kun je een goede lig- of slaapplek voor jouw hond creëren. Wil je je hond wat verkoeling verschaffen of juist warmte bieden? Voor elke situatie is er een geschikt product te vinden.
  • Hondenkussens: Hondenkussens en –matrassen bieden een goede ligplek voor jouw hond en zorgen ervoor dat hij geen last heeft van de koude ondergrond. Ook kunnen hondenkussens en –matrassen worden gebruikt om de bench of mand van een zachtere ondergrond te voorzien.
  • Hondenmanden: Hondenmanden bieden veel ondersteuning door de opstaande randen. Deze randen zorgen ervoor dat de warmte van je hond beter vastgehouden wordt en je hond kan er lekker in wegkruipen.
  • Losse hoezen: Sommige hondenbedden zijn voorzien van een afneembare hoes. Op deze manier is het bed gemakkelijk te reinigen of van een nieuwe kleur te voorzien.

Ook voor honden met speciale aandoeningen hebben wij een geschikt hondenbed. Heeft je hond last van chronische (gewrichts)aandoeningen? Dan is het BIA-Bed Ortho wellicht het perfecte bed voor jouw hond! Het bed werkt drukverlagend, wat gewrichtspijn vermindert. Is jouw hond veel buiten of wil je een onderhoudsarm hondenbed? Ook deze bedden vind je in ons assortiment!

TIP: Hoe weet je welk hondenbed het beste bij jouw hond past? Wanneer je hond het liefst opgekruld slaapt, is een mand met een dikke, zachte rand het meest geschikt. Ligt hij het liefst languit? Dan is een dik kussen een betere optie. Wanneer hij verschillende posities aanneemt, is een mand zonder harde rand een aanrader. Lees hier meer over de perfecte mand voor jouw hond.

Ons assortiment bestaat uit een brede selectie hondenbedden. Hierdoor vind je bij Discount4Pets altijd een geschikt bed dat bij jouw hond past!