Hondenkussens en -matrassen

Ben je op zoek naar de perfecte ligplek voor jouw hond? Hondenkussens en –matrassen zijn erg comfortabel en zorgen ervoor dat de kou van de grond niet in de spieren van je hond kan trekken! Ook kunnen ze een goede aanvulling zijn op een bench of mand om deze extra comfortabel te maken.

Hondenkussens en –matrassen bieden veel ligplezier. Niet alleen bieden zij een lekkere warme en comfortabele ondergrond, ze zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen! Plaats bijvoorbeeld een kussen of matras in een bench of hondenmand of neem hem zelfs mee tijdens een dagje uit! Zo voorzie jij je hond op elke locatie van een comfortabele sleepplek.

Onze kussens en matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Hierdoor passen zij bij ieder interieur en is het een mooie aanvulling op je woning!

TIP: Let bij de aanschaf van een hondenkussen of –matras niet alleen op de grootte van je hond, maar ook op de favoriete ligpositie van je hond. Wanneer jouw hond liever opgekruld ligt, heb je een minder groot kussen nodig dan wanneer hij zich het liefst helemaal uitstrekt.

Is een hondenkussen of –matras toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment dekens, matten of hondenmanden.