Hondensnacks

Alle honden verdienen af en toe iets extra’s. Hondensnacks zijn verantwoord en kunnen een goede aanvulling zijn op de hoofdmaaltijd van je hond. Ook voor de gevoelige hond hebben wij lekkere snacks in ons assortiment!

Alle honden verdienen zo nu en dan iets lekkers. Hondensnacks zijn niet alleen een verantwoorde aanvulling op de hoofdmaaltijd, ze kunnen ook erg handig zijn bij trainingen. Ons assortiment hondensnacks bestaat onder andere uit:

  • Gedroogde hondensnacks: Gedroogde snacks zijn ideaal om je hond mee te verwennen. De snacks bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen en geven je hond urenlang kauwplezier!
  • Hondenbotten en -kluiven: Een bot of kluif kan je hond uren lang vermaken. Hierdoor is het de ideale beloning of snack voor honden die graag kauwen.
  • Hondensnacks en -koekjes: Wanneer je je hond extra wil verwennen of wilt belonen, kun je hem een snack of koekje geven.
  • Mergpijp voor honden: Een mergpijp is mergbeen dat gevuld is met vlees. Doordat de vulling omhuld is, zal je hond moeite moeten doen om het eruit te likken. Hierdoor biedt de mergpijp urenlang vermaak!

Voor iedere hond is er bij Discount4Pets een geschikte snack te vinden. Hondensnacks zijn niet alleen lekker, ze kunnen erg handig zijn bij trainingen en zijn ook nog eens goed voor je hond! Snacks zijn onder andere goed voor het gebit van je hond. Het kauwen op de snacks vermindert tandsteen en tandplak. Ook voor andere dieetwensen is er een geschikte snack te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hypoallergene hondensnacks of snacks voor honden met overgewicht!