Hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed is leuk, draagt bij aan een goede ontwikkeling van je hond en hoort bij een gezond en gelukkig leven. Ook versterkt speelgoed de onderlinge band tussen jou en je hond, want wat is er leuker dan samen te spelen!

Hondenspeelgoed draagt bij aan de fysieke en mentale ontwikkeling van honden. Voor iedere levensfase en speelbehoefte is er ander speelgoed beschikbaar. Voor puppy’s zijn flowtouwen bijvoorbeeld een echte aanrader. Deze zijn goed voor de tanden en kaken van je pup. Wil je jouw hond gehoorzamer maken? Dan is apporteer speelgoed bijvoorbeeld weer het meest geschikt. Ons assortiment hondenspeelgoed bestaat onder andere uit:

  • Apporteerspeelgoed: Vindt jouw hond het leuk om achter speelgoed aan te rennen? Dan is apporteerspeelgoed zeker geschikt voor hem!
  • Denkspelletjes: Met denkspelletjes leert je hond goed na te denken over bepaalde handelingen, waarmee je zijn mentale ontwikkeling stimuleert.
  • Flowtouwen: De meeste honden vinden het leuk om op flowtouwen te kauwen. Niet alleen houdt dit speelgoed je hond voor een langere tijd bezig, het is ook nog eens goed voor zijn gebit!
  • Hondenfrisbees: Een hondenfrisbee is niet alleen leuk voor jouw hond, het is ook nog eens goed voor zijn gezondheid door alle lichaamsbeweging die hij krijgt door achter de frisbee aan te rennen!
  • Hondenknuffels: Honden slepen hun favoriete knuffel overal mee naar toe. Een leuke hondenknuffel mag dan ook niet ontbreken in hun speelgoedverzameling.
  • Hondenzwembaden: Kan jouw hond op warme dagen wel wat verkoeling gebruiken? In een hondenzwembad kan hij tegelijkertijd spelen en afkoelen!
  • Kauwspeelgoed: Kauwspeelgoed is geschikt voor honden die ervan houden om hun tanden in dingen te zetten. Met dit speelgoed is jouw hond voor een langere tijd vermaakt.
  • Speelgoedballen: Of je je hond nou wilt trainen, wilt belonen of gewoon met hem wilt spelen: een bal komt altijd van pas!

TIP: Als je een aantal hondenspeeltjes hebt, kun je een paar speeltjes om de paar dagen opbergen en weer andere tevoorschijn halen. Zo raakt je hond niet snel uitgekeken op zijn speelgoed. Ook is het leuk om het favoriete speelgoed van je hond pas te geven op het moment dat jij het huis verlaat, zodat hij iets leuks te doen heeft op het moment dat hij alleen thuis is.

LET OP: Zoals je weet hebben honden scherpe nagels en tanden. De praktijk leert dat geen enkel speeltje onverwoestbaar is. Blijf dus in de buurt als ze er mee spelen, of beter nog: speel samen met ze! Samen spelen is nog veel leuker. Discount4Pets is voor eventuele schade niet aansprakelijk.