Denkspelletjes

Denkspelletjes zijn goed voor de mentale ontwikkeling van je hond. Met dit hondenspeelgoed leert je hond na te denken over een bepaalde handeling. Wanneer je hond deze handeling goed heeft, zal hij worden beloond met snacks die je in dit hondenspeelgoed kan stoppen.

Het ontwikkelen van het geestelijke vermogen van jouw hond is minstens zo belangrijk als het maken van lange wandelingen. Met denkspelletjes kun je oplossingen of het overwinnen van problemen stimuleren.

Ook bij honden neemt het geheugen en leervermogen af naarmate zij ouder worden. Denkspelletjes zijn niet alleen leuk, maar ook goed voor de mentale ontwikkeling. Ook helpt het tegen veroudering. Verder kun je de band tussen jou en je hond versterken met het doen van spelletjes. Na een uur mentale stimulatie zal jouw hond moe maar voldaan zijn.

LET OP: Zoals je weet hebben honden scherpe nagels en tanden. De praktijk leert dat geen enkel speeltje onverwoestbaar is. Blijf dus in de buurt als ze er mee spelen, of beter nog: speel samen met ze! Samen spelen is nog veel leuker. Discount4Pets is voor eventuele schade niet aansprakelijk.