Hondenfrisbees

Het is leuk om samen met je hond met een hondenfrisbee te spelen. Jij gooit de frisbee weg, terwijl je hond er achteraan rent. Hierdoor is dit speelgoed ook nog eens goed voor zijn gezondheid.

Een hondenfrisbee is leuk speelgoed voor jouw hond en vergt weinig inspanning van jou. Jij kunt lekker op één plek blijven staan of zitten, terwijl je hond actief achter de frisbee aan rent als jij deze weg gooit. Het is een leuke bezigheid om jouw hond met een frisbee te leren spelen en het is ook nog eens goed voor zijn gezondheid door alle lichaamsbeweging die hij krijgt!

LET OP: Bijna elke hond kan frisbee leren. Wel is het belangrijk dat jouw hond in een gezonde conditie is. Heb je een pup? Dan is noodzakelijk om te weten wanneer je de pup mag laten springen. Wanneer je een pup op een te jonge leeftijd laat springen, kan er schade worden aangericht aan de groeischijven. Is je pup ongeveer 14 maanden of ouder? Dan kun je over het algemeen beginnen met het spelen met een frisbee.

LET OP: Zoals je weet hebben honden scherpe nagels en tanden. De praktijk leert dat geen enkel speeltje onverwoestbaar is. Blijf dus in de buurt als ze er mee spelen, of beter nog: speel samen met ze! Samen spelen is nog veel leuker. Discount4Pets is voor eventuele schade niet aansprakelijk.