Hondentraining

Wil je jouw hond trainen of train je al met je hond en ben je op zoek naar handige accessoires om je daarbij te helpen? Ons assortiment hondentraining producten is erg breed: van producten die je hond afleren om een bepaald gedrag te vertonen tot agility training.

Hondentraining is een erg breed begrip, het kan gaan om het aanleren van kunstjes tot het afleren van ongewenst gedrag.

Om jouw hond kunstjes te leren, zijn producten als een hondenfluitje, agility producten en snackzakjes erg handig. Met deze hulpproducten maak jij je hond duidelijk welk commando hij op moet volgen. Doet hij dit goed? Beloon hem dan met een snack uit het snackzakje.

TIP: Bekijk ons assortiment hondensnacks zodat jij altijd voldoende snacks bij je hebt voor de hondentraining.

Hondentraining is daarnaast onderdeel van de opvoeding van je hond. Je wilt hem bijvoorbeeld afleren om zomaar te blaffen, om te kauwen op meubels of leren om binnen een bepaalde omgeving te blijven. Ook voor zindelijkheidstraining (en ongelukjes) bieden wij bij Discount4Pets de geschikte trainingsproducten!

Wanneer je jouw hond wilt trainen, kun je hier het best mee beginnen wanneer je hond tussen de 5 en 12 weken oud is. Een hond zal in deze levenstijd het snelst dingen leren en oppakken. Ook oudere honden kun je nog goed iets aan leren, maar hiervoor heb je wel veel meer geduld nodig!

TIP: Zorg dat je hond energievol is op het moment dat je met de training begint. Zodoende neemt je hond meer op en zal hij meer zin hebben om mee te doen. Start de hondentraining bijvoorbeeld niet direct na het eten, want dan is je hond vaak meer vermoeid.