Transportboxen

Neem jij je hond graag mee op pad? Bij Discount4Pets vind jij diverse transportboxen die het makkelijker maken om je hond mee te nemen!

Gaat jouw hond regelmatig mee met uitjes of mee op vakantie? Dan is het hebben van een goed transportmiddel een must. Transportboxen zijn ideaal voor honden die vaak ergens mee naar toe gaan. Ons assortiment transportboxen bestaat onder andere uit:

  • Hondenbuggy’s: Hondenbuggy’s zijn een erg handig hulpmiddel voor honden die niet zo lang kunnen of mogen lopen. Met behulp van de buggy kun jij ze toch overal mee naar toe nemen!
  • Hondenfietskarren: Een fietskar is ideaal voor honden die geen lange afstanden naast een fiets kunnen lopen. Met behulp van deze kar kun jij je hond dan toch meenemen tijdens een fietsritje!
  • Hondenfietsmanden: Kleinere honden kunnen vaak geen lange afstanden naast een fiets lopen en passen eenvoudig in een fietsmand. In een hondenfietsmand neem jij je hond eenvoudig mee voor een fietstochtje!
  • Hondentassen: In een hondentas kun jij jouw hond of puppy eenvoudig vervoeren en tegelijk ook nog eens allerlei andere spullen in de vakjes meenemen!
  • Reisbenches: Een reisbench is een afsluitbaar verblijf waarin je jouw hond overal mee naar toe kan nemen.

Kies voor een transportbox met de afmetingen die af zijn gestemd op het formaat van jouw hond. Je hond moet er voldoende bewegingsruimte in hebben, maar de transportbox mag ook zeker niet te groot zijn! Hierdoor komt juist de veiligheid van je hond in gevaar. De juiste hoogte kun je bepalen door ca. 10 centimeter op te tellen bij de hoogte van je hond in staande positie.

Gaat jouw hond vaak mee in de auto? Bekijk dan ook ons assortiment voor het vervoeren van honden in auto’s.