Hondenvoer

Op Discount4Pets hebben wij een groot assortiment hondenvoer. Wij hebben een ruime selectie Droogvoer, Dieetvoer en Natvoer van o.a. Renske, Carnis en Royal Canin. 

Geselecteerde filters
 1. Smaak Haring Verwijder dit artikel
Toon als Tegels Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Calibra Veterinary Diets Recovery Hond / Kat 6x400gr
  Calibra Veterinary Diets Recovery Hond / Kat 6x400gr
  19,74
  Voorradig, levering op donderdag
  Add to Compare on list
 2. Naturis Versvlees Houdbaar Volendammer Hond 10x650gr
  Naturis Versvlees Houdbaar Volendammer Hond 10x650gr
  Special Price 25,00 Regular Price 29,50
  Voorradig, levering op donderdag
  Add to Compare on list
 3. Brit Care Dog Show Champion Hond 12kg
  Brit Care Dog Show Champion Hond 12kg
  54,95
  2 voor 52,20 per stuk
  Voorradig, levering op donderdag
  Add to Compare on list
Toon als Tegels Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Naast de diverse soorten bieden wij ook voer voor elke levensfase: Puppy, Junior, Adult en Senior. Voor iedere levensfase is er ander hondenvoer beschikbaar. De levensfase kan je gemakkelijk in het linkermenu selecteren. Lees voordat je (nieuw) voer koopt altijd goed de productbeschrijving, zodat je zeker weet dat de voeding ook geschikt is voor jouw hond.

Goed hondenvoer is belangrijk voor de gezondheid en weerstand van je hond. De kwaliteit van de voeding wordt bepaald door de samenstelling van de ingrediënten. Kijk daarom altijd goed naar hoe je hond reageert en functioneert op de voeding. Kwalitatieve en goede hondenvoeding zorgt voor een fitte hond met stevige ontlasting en een glanzende vacht.

Wil je overstappen van het ene merk voer naar ander merk voer? Doe dit dan altijd geleidelijk en meng het oude voer gespreid over een periode van minimaal 1 week met het nieuwe voer. Zo kan de maag van je hond rustig wennen aan het nieuwe voer en voorkom je maag- en darmklachten.

TIP: Wanneer je je hond droogvoer geeft zorg er dan voor dat er voldoende vers drinkwater is. Hondenbrokken zijn namelijk vrij zout, waardoor je hond dorst krijgt. Geef je je hond alleen maar natvoer? Wissel dit dan af met droogvoer, hierdoor voorkom je tandsteen problemen.

Heb je ook een kat? Koop dan ook je kattenvoer online bij Discount4Pets.