Hondenvoer- en drinkbakken

Een goede voerbak en drinkbak behoren tot de standaard hondenbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment aan hondenvoerbakken en hondendrinkbakken, waardoor iedere hond zijn favoriete drink- en/of voerbak kan kiezen die ook nog eens bij jouw interieur aansluit!

Voer- en drinkbakken behoren tot de standaard hondenbenodigdheden. Het is belangrijk dat de bak goed bij je hond past: grotere honden hebben een grotere bak nodig dan kleinere honden. Ook is het voor grotere rassen aan te raden om gebruik te maken van een voerbak op standaard. Bij Discount4Pets vind je een ruim assortiment hondenbakken. Ons assortiment bestaat onder andere uit: 

  • Duo voer- en drinkbakken: Dubbele voerbakken voor honden vereenvoudigen het voederproces. In een duo voer- en drinkbak bevinden het eten en drinken van je hond zich dicht naast elkaar.
  • Enkele voer- en drinkbakken: Vind je een duo-bak niet fijn of wil je ergens een extra bak neerzetten? Enkele voer- en drinkbakken zijn dan een goede oplossing!
  • Voederautomaten: Moet je hond op vaste tijden eten of eet hij te veel in één keer als je de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voeding in een bak voer voor hem neerzet? Voederautomaten zorgen ervoor dat jouw hond op de ingestelde tijdstippen de juiste dosering droogvoer voorgeschoteld krijgt.
  • Voedselcontainers: Een voedselcontainer is een container om droogvoer in te bewaren. Hierdoor blijft het voer langer vers en vrij van ongedierte.
  • Voer- en drinkbakken voor onderweg: Honden kunnen honger en/of dorst krijgen als zij langere tijd van huis of onderweg zijn. Het is daarom handig om eten en drinken voor hem mee te nemen.
  • Voerbakken op standaard: Voerbakken op een standaard zijn ideaal voor grotere honden. De standaard zorgt er namelijk voor dat je hond rechtop eet, wat gezonder is.

Een goede hondenvoer- en drinkbak zijn onmisbaar voor elke hond!