Hondenbench

Op Discount4Pets bieden wij een ruim aanbod hondenbenches. Wij bieden grote en kleine hondenbenches van diverse merken. Naast benches hebben wij ook bench hoezen en accessoires.

Geselecteerde filters
  1. Kleur Blauw Verwijder dit artikel
Toon als Tegels Lijst

1 Product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. OP=OP Puppyren Blauw 113x79x61cm
    OP=OP Puppyren Blauw 113x79x61cm
    Special Price 109,95 Regular Price 121,00
    Voorradig, levering op vrijdag
    Add to Compare on list
Toon als Tegels Lijst

1 Product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hondenbenches zijn belangrijk bij de opvoeding van een hond. Een bench is uiterst geschikt voor een hond die (nog) niet goed alleen thuis kan zijn en voorkomt dat de hond kan gaan bijten op spullen wanneer er geen toezicht is. Hondenbenches zijn een veilige rustplek voor de hond en functioneert als een hondenmand met deuren. Denk bij de aanschaf goed na over het aantal ingangen, de plaats van de ingang(en), wat voor een soort onderbak erin zit, het materiaal en het formaat van de hondenbench. Kies voor een maat waarbij de hond genoeg bewegingsruimte heeft en normaal kan liggen en zitten.

Maak de bench comfortabeler door er een benchmat in te leggen en er een voer- en drinkbak in te installeren. Onze bench matten zijn te vinden onder de bench accessoires en een bench hoes kan een uitkomst bieden voor honden die onrustig zijn of juist extra tot rust moeten komen.

Naast hondenbenches voor thuis bieden wij ook een groot assortiment transportboxen geschikt voor het vervoer van de hond of verblijven voor andere huisdieren zoals konijnenhokken of kippenhokken.