Hondenkleding

Hondenkleding is niet alleen geschikt om je hond leuk aan te kleden, het kan ook meerdere doelen dienen. Hondenkleding kan jouw hond ander andere beschermen tijdens verschillende weersomstandigheden of ondersteuning bieden bij een medische aandoening. Ben jij op zoek naar leuke en/of multifunctionele kleding voor jouw hond? Neem dan een kijkje in ons assortiment!

Hondenkleding is multifunctioneel. Het ziet er leuk en modieus uit, maar kan tegelijkertijd meerdere doelen dienen. Hondenjassen en pootbescherming beschermen je hond bijvoorbeeld tegen verschillende weersomstandigheden. Is het koud of regent het? De kleding houdt je hond lekker warm en houdt zo ook zijn gewrichten en botten soepel. Ook voor honden met medische aandoeningen ben je bij ons aan het juiste adres! Ons assortiment hondenkleding bestaat onder andere uit:

  • Hondenjassen: Een warme jas is onmisbaar tijdens stormachtige dagen en in de winter. Een hondenjas houdt jouw hond lekker warm en beschermt hem tegen de regen.
  • Loopsheidbroekjes: Loopsheidbroekjes voorkomen bloedvlekken in huis en houden zowel je huis als hond lekker schoon en fris.
  • Medische hondenkleding: Honden die medisch behandeld zijn of last hebben van een aandoening kunnen beschermende kleding voorgeschreven krijgen. Deze kleding kan je hond er onder andere van weerhouden te krabben of een hulpmiddel bieden bij medische kwalen.
  • Pootbescherming: Hondenpoten zijn zeer gevoelig. Om de poten van je hond te beschermen tegen zeer warme, koude, gladde- of ondergronden met obstakels, kun je pootbescherming gebruiken.
  • Veiligheidskleding: Veiligheidskleding is reflecterend, wat erg fijn is als jij je hond ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of in de winter uitlaat. Je hond is op deze manier goed zichtbaar wanneer het buiten donker is.

LET OP: De kledingmaat wordt vaak weergegeven in centimeters. Deze centimeters staan voor de ruglengte van het product. De geschikte maat voor jouw hond meet je op door de basis van de nek tot aan de staart te meten. Hondenbroekjes worden vaak weergegeven in de minimale en maximale omtrek om het middel, net voor de achterpoten.