Kattenvoer- en drinkbakken

Een goede voerbak en drinkbak behoren tot de standaard kattenbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment aan kattenvoerbakken en kattendrinkbakken, waardoor iedere kat zijn favoriete drink- en/of voerbak kan kiezen die ook nog eens bij jouw interieur aansluit!

Voer- en drinkbakken behoren tot de standaard kattenbenodigdheden. Het is belangrijk dat de bak goed bij je kat past. Bij Discount4Pets vind je een ruim assortiment kattenvoer- en drinkbakken. Ons assortiment bestaat onder andere uit: 

  • Duo voer- en drinkbakken: Dubbele voerbakken voor katten vereenvoudigen het voederproces. In een duo voer- en drinkbak bevinden het eten en drinken van je kat zich dicht naast elkaar.
  • Enkele voer- en drinkbakken: Vind je een duo-bak niet fijn of wil je ergens een extra bak neerzetten? Enkele voer- en drinkbakken zijn dan een goede oplossing!
  • Voederautomaten en drinkfonteinen: Voederautomaten en drinkfonteinen zorgen ervoor dat jouw kat (op de ingestelde tijdstippen) voeding en stromend drinkwater tot zijn beschikking heeft wanneer jij van huis bent.
  • Voedselcontainers: Een voedselcontainer is een container om droogvoer in te bewaren. Hierdoor blijft het voer langer vers en vrij van ongedierte.

Een goede kattenvoer- en drinkbak zijn onmisbaar voor elke kat!