Kattenbakken

Katten hoef je niet uit te laten, zij doen hun behoefte op een kattenbak. Bij Discount4Pets vindt je en ruim assortiment kattenbakken, waar altijd een model tussen zit dat jouw kat fijn vindt!

Kattenbakken zijn er in verschillende modellen. Sommige katten geven de voorkeur aan een open kattenbak, omdat ze hun omgeving dan in de gaten kunnen houden of omdat zij de urinegeur van een kattenbak niet prettig vinden. Heeft jouw kat liever een gesloten bak of maakt het hem niet zo veel uit? Kies dan voor een gesloten kattenbak. Een gesloten kattenbak houdt de geur binnen en geeft je kat tegelijk meer privacy en een veilig gevoel omdat hij beschut zit en niet aangevallen kan worden.

Zorg ervoor dat de kattenbak die je koopt groot genoeg is voor je kat en dat het model past bij de wensen van je kat. Plaats de kattenbak het liefst op een rustige plek in huis, maar niet in de buurt van zijn eten en drinken.

TIP: Houdt rekening met het aantal kattenbakken dat je koopt. Als vuistregel moet je voor iedere kat die je hebt een kattenbak aanschaffen + nog één extra. Wanneer je twee katten hebt, is het dus wenselijk om drie kattenbakken in huis te hebben.

LET OP: Een kat op de kattenbak is kwetsbaar. Laat hem daarom altijd met rust als hij op de kattenbak zit en leer dit ook aan kinderen.

Op zoek naar kattenbakvulling? Kijk dan hier