Kattenmanden

Een kattenmand behoort tot de basisbehoeften van je kat. Net als wij, hebben katten graag een warme en comfortabele slaapplek waarin zij uit kunnen rusten en in kunnen relaxen. Katten stellen hoge eisen aan hun mand. Kijk daarom goed naar de behoefte van jouw kat.

Een kattenmand is de plek waarin jouw kat zich terugtrekt en uitrust of slaapt. Voor de gezondheid en het welzijn van je kat is het belangrijk dat hij een comfortabele en goede kattenmand heeft om in uit te kunnen rusten. Slaap zorgt er namelijk voor dat jouw kat lichamelijk en geestelijk gezond blijft. Omdat katten hoge eisen stellen aan hun mand, en iedere kat anders is, hebben wij een breed assortiment kattenmanden. Denk bijvoorbeeld aan open kattenmanden, gesloten kattenmanden en kattenkussens.

TIP: Hoe weet je welke kattenmand het beste bij jouw kat past? De meeste katten houden van een warme en comfortabele ondergrond. De één ligt het liefst beschut in een gesloten kattenmand, de ander geeft de voorkeur aan een open kattenmand. Ook voor katten die de voorkeur hebben voor een warme slaapplek hebben wij het perfecte kattenbed! Lees hier meer over de perfecte mand voor jouw kat.

Ons assortiment bestaat uit een brede selectie kattenmanden. Hierdoor vind je bij Discount4Pets altijd een geschikt bed dat bij jouw kat past!

Houdt jouw kat er juist van om vanaf bovenaf overal op neer te kunnen kijken? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment kattenkrabpalen.