Kattenhalsbanden en -tuigjes

Met een leuke kattenhalsband kun jij je kat een extra identiteit geven door voor een kleur en patroon te kiezen dat bij je kat past. Wil je met je kat gaan wandelen? Kies dan voor een kattentuigje. Wij hebben een ruim assortiment kattenhalsbanden en –tuigjes.

Met een kattenhalsband kun jij je kat voorzien van een leuke accessoire om zijn nek in de kleur en het patroon dat jij mooi vindt. Aan deze halsband kun je bijvoorbeeld een adreskoker of penning bevestigen, met daarin/-op jouw adresgegevens. Zo kan makkelijk achterhaald worden waar je kat thuishoort wanneer hij per ongeluk wegloopt. Wil je lekker wandelen met je kat? Met een kattenharnas en looplijn kun je veilig met jouw kat over straat. Ons assortiment kattenhalsbanden en –tuigjes bestaat onder andere uit:

  • Adreskokers: In een adreskoker kun je jouw adresgegevens en telefoonnummer bewaren, zodat snel achterhaald kan worden waar jouw kat thuishoort.
  • Kattenhalsbanden: Een kattenhalsband is zowel modieus als handig. Aan de kattenhalsband kunnen anderen zien dat jouw kat een huisje heeft.
  • Kattenpenningen: Met een penning is jouw kat sneller en makkelijker te herkennen. Zo kan hij, wanneer hij vermist raakt, gemakkelijker naar je terug worden gebracht.
  • Kattentuigjes: Met een kattentuigje kun jij samen met jouw kat op straat wandelen. Het tuigje zorgt ervoor dat hij niet zomaar weg kan lopen. Ook voor het meenemen van je kat in de auto hebben wij het geschikte tuigje.

De juiste kattenhalsband, het juiste kattentuigje en bijbehorende accessoires voor jouw kat vind je bij Discount4Pets!