Knaagdierensnacks

Knaagdierensnacks zijn een belangrijke en lekkere aanvulling op de dagelijkse voeding voor jouw konijn en knaagdier. Je kunt de snacks geven als beloning of als lekker tussendoortje.

Ben je op zoek naar knaagdiersnacks voor jouw konijn, cavia, hamster of een ander knaagdier? Dan ben je bij Discount4Pets aan het juiste adres. Een knaagdiersnack is niet alleen lekker voor jouw huisdier, maar biedt ook de mogelijkheid om lekker te knagen. Dit is niet alleen iets wat knaagdieren graag doen, het is ook nog eens goed voor hun tanden! De snacks bevatten vitamines en vezels die de spijsvertering ondersteunen en het gebit stevig en gezond houden. Verwen jouw konijn of knaagdier daarom met een heerlijke en verantwoorde snack.

TIP: Konijnen, hamsters en cavia’s vinden hooi ook erg lekker om op te knagen. Hooi slijt de tanden, waardoor minder snel gebitsproblemen ontstaan, bevat veel vezels en is caloriearm.

LET OP: Je kunt snacks enkel geven als tussendoortje. Met alleen snacks krijgt jouw knaagdier niet genoeg voedingsstoffen binnen. Gebruik de snacks daarom als aanvulling op de dagelijkse voeding en niet ter vervanging van.