Knaagdierenkooien

Knaagdieren en konijnen brengen het meeste van hun tijd in een knaagdierenkooi door. Het is daarom belangrijk om een verblijf uit te zoeken dat goed bij ze past en waar zij zich comfortabel in voelen.

Knaagdieren en konijnen lopen niet los zoals een hond of kat, maar wonen in een knaagdierenkooi. Kies een mooi en comfortabel verblijf uit, waarin jouw knaagdier zich thuis zal voelen. Je knaagdier of konijn zal veel tijd in dit hok doorbrengen, dus is het belangrijk om een goede kooi uit te zoeken waar jouw diertje blij mee is. Ons assortiment knaagdierenkooien bestaat onder andere uit:

  • Caviakooien: Caviakooien zijn specifiek afgestemd op het formaat en de behoeftes van jouw cavia. Geef je cavia met een caviakooi het verblijf dat hij nodig heeft.
  • Hamsterkooien: Hamsterkooien zijn kleinere verblijven, waar jouw hamster comfortabel in kan leven.
  • Knaagdierrennen: Met een knaagdierenren kun jij je konijn of knaagdier zorgeloos rond laten lopen. Dit kan zowel binnens- als buitenshuis.
  • Konijnenhokken: Konijnen zijn actieve dieren die willen bewegen. Biedt ze daarom een konijnenhok waarin ze veel bewegingsruimte hebben.
  • Kooi accessoires: Om het verblijf van jouw knaagdier of konijn beter en mooier in te richten, kun je de kooi van jouw huisdier voorzien van accessoires.

Elke diersoort heeft een eigen kooi die bij zijn grootte en behoefte aansluit. Let goed op de ruimte en de bewegingsvrijheid die je diertje in het verblijf zal hebben. Daarnaast is het aan te raden om de kooi te voorzien van voerbakjes, een drinkfles, accessoires en knaagdierenspeelgoed om de verveling tegen te gaan.

TIP: Konijnen zijn actieve en speelse dieren. Het is daarom aan te raden om het konijnenhok te combineren met een ren.