Knaagdiervoer

Goede voeding is belangrijk voor de gezondheid van je knaagdier. Ons assortiment knaagdiervoer bevat voeding voor verschillende diersoorten, waaronder cavia’s, chinchilla’s, hamsters, konijnen en ratten.

Goed knaagdierenvoer draagt bij aan een lang en gezond leven van jouw beestje. Welke voeding het meeste geschikt is, hangt af van vele factoren. Wanneer je jouw konijn of knaagdier voeding geeft die afgestemd is op zijn specifieke behoeften, profiteert hij optimaal van alle gezondheidsvoordelen. Ons assortiment knaagdiervoeding bestaat onder andere uit:

  • Caviavoer: Caviavoer bevat vitamine C en vezels, voedingsstoffen die jouw cavia nodig heeft.
  • Chinchillavoer: Chinchilla’s hebben een ander eetpatroon dan de meeste andere knaagdieren. Het is daarom belangrijk om ze voedsel te geven dat speciaal op hen afgestemd is.
  • Gerbilvoer: Een gerbil eet van nature voornamelijk zaden, pitjes en stengels. Gerbilvoer bevat al deze voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gezond leven.
  • Hamstervoer: In hamstervoer zit alles wat een hamster nodig heeft om gezond te blijven. Zo zitten in de voeding dierlijke eiwitten verwerkt, die huishamsters nodig hebben.
  • Hooi: Hooi zorgt voor belangrijke vezels en voor gebitsverzorging bij je huisdier.
  • Konijnenvoer: Goed konijnenvoer is belangrijk voor de gezondheid van je konijn. Konijnenvoer is gezond en bevat alle voedingsstoffen die je konijn nodig heeft.
  • Rattenvoer: Rattenvoer bevat alle ingrediënten en voedingsstoffen die jouw rat nodig heeft voor een gezond leven.

Naast de normale dagelijkse maaltijd verdient je knaagdier het om zo af en toe verwend te worden. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment knaagdierensnacks, voor een lekkere en verantwoorde beloning!