Gerbilvoer

Gerbilvoer bevat alle voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gezond leven. Gerbilvoeding bevat veel vezels, die de spijsvertering van je gerbil ondersteunen.

Het dieet van een gerbil bestaat van nature uit de zaden en pitjes, stengels en de wortel van planten. Gerbildarmen zijn ingesteld op voeding die veel vezels bevat. Gerbilvoer bevat alle voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft.

Gerbilvoer bevat veel vezels, die de spijsvertering van je huisdier ondersteunen. Hooi en stro kunnen hierbij een goede aanvulling zijn op de dagelijks voeding van jouw gerbil. De vezels in het hooi en stro helpen bij een goede darmwerking en het kauwen op hooi en stro is goed voor het gebit van je gerbil. Ook kan je gerbil het gebruiken als vermaak in de kooi of om een nest mee te maken.

LET OP: Geef je gerbil nooit gekookte groenten, maar alleen rauwe groenten!!! Rauwe groente en fruit is goed voor een gerbil, maar doe dit met mate. Geef je te veel fruit of groente aan je gerbil? Dan kan je gerbil snel aan de diarree raken.

TIP: Naast de normale dagelijkse maaltijd verdient je gerbil het om zo af en toe verwend te worden. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment knaagdierensnacks, voor een lekkere en verantwoorde beloning!