Botten, spieren en gewrichten

Na veel inspanning kan het voorkomen dat je paard spierpijn of spierproblemen krijgt. Dit kan door verschillende oorzaken komen, zoals overbelasting, ontstekingen en /of kneuzingen. Stijfheid, kreupelheid en bewegingsproblemen kunnen hiervan het gevolg zijn.

Omdat voorkomen beter is dan genezen, bieden wij producten om de spierconditie optimaal te houden of te herstellen. Zo hebben wij PrimeVal Gelatinaat in het assortiment, wat de smering van de gewrichten bevordert. Daarnaast zorgt het ook voor een gezond en veerkrachtig kraakbeen. Wil je de botten, banden en pezen van jouw paard verstevigen? Bestel dan PrimeVal Gelatinaat. Ook kun je met dit product de hoeven van jouw paard sterk en gezond houden.

PrimeVal Gelatinaat is een goede en onmisbare aanvulling op de voeding van drachtige merries, sportpaarden, dekhengsten en veulens in de groei. De bouwstoffen in dit product zijn essentieel voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Oftewel, met dit product kun je ervoor zorgen dat jouw paard zich soepel kan blijven bewegen. Ook als jouw paard ouder wordt.

TIP: Een goede warming-up en cooling-down kan een hoop spierproblemen voorkomen.