Gedrag en nervositeit

Bij Discount4Pets vind je verschillende kalmerende supplementen voor je paard. Paarden kunnen angstig en/of nerveus gedrag vertonen voor objecten of bepaalde gebeurtenissen, om deze angst/nervositeit af te laten nemen vind je bij ons verschillende supplementen. Bekijk het assortiment en ervaar het zelf!

Bij angst zal een paard wegrennen. Een paard is beducht op gevaar en zal waakzaam worden of wegspringen bij en onbekende omstandigheid. Heb je een jonge paard en wil je meedoen aan wedstrijden? Houd er dan ook rekening mee dat jonge paarden de eerste wedstrijden wat angstig en nerveus kunnen zijn. Ook kunnen oudere paarden angstig gedrag vertonen wanneer zij lichamelijke problemen hebben. Pijn kan leiden tot nerveus of angstig gedrag.

Een natuurlijke stof voor een minder stressgevoelige paard dat je kunt geven is magnesium. Wij hebben PUUR magnesium in het assortiment. Dit product is geschikt voor paard en pony en kan gebruikt worden voor zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning. De toediening van PUUR magnesium is erg eenvoudig. Je kunt het namelijk gewoon door het voer van jouw paard geven.

Houd altijd rekening met de behoeftes van jouw paard.