Keel en luchtwegen

Heeft je paard keel en/ of luchtwegproblemen? Bij ons vind je verschillende geneesmiddelen om dit tegen te gaan. Symptomen die kunnen wijzen op dergelijke problemen zijn; neus uitvloeiing, hoesten, kortademigheid en conditieverlies. Oorzaken kunnen zijn overgevoeligheid of een allergische reactie.

Ook paarden kunnen last hebben van luchtwegproblemen. Het kan gaan om een onschuldige kuchje, maar ook om een neus uitvloeiing of een chronische hoest. De oorzaak van deze problemen kan verschillen. De luchtwegen kunnen bijvoorbeeld geïrriteerd raken door een onfrisse of stoffige omgeving (denk aan de omgeving in de stal). Dat niet alleen, want paarden worden ook regelmatig aan allerlei bacteriën en virussen blootgesteld.

Blijft jouw paard continu hoesten? Of heeft jouw paard continue neus uitvloeiing die niet doorzichtig is? Raadpleeg dan een dierenarts. De kans is groot dat jouw paard dan passende medicatie nodig heeft. Een dierenarts kan jou het beste adviseren over de te geven middelen en/of medicatie.

In ons assortiment vind je verschillende producten voor keel- en/of luchtwegproblemen. Bekijk het assortiment paarden geneesmiddelen en ervaar het ook!