Huid- en wondverzorging

Wanneer je huidproblemen of wondjes bij jouw huisdier ziet, is het belangrijk om deze problemen snel en effectief aan te pakken. Ons assortiment huid- en wondverzorging bevat producten die je hierbij kunnen helpen.

Huidproblemen bij huisdieren kunnen verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld voeding of een allergie voor bepaalde omgevingsstoffen. Wanneer je hond, kat of knaagdier jeuk heeft en aan deze huidproblemen gaat krabben, kunnen er wondjes ontstaan. Maar ook door ongelukjes kunnen wonden bij je huisdier ontstaan. Het is daarom belangrijk om de poten van je vriendje altijd goed te controleren op wonden en deze te verzorgen.

In ons assortiment huid- en wondverzorging vind je verschillende producten die kunnen helpen bij huidirritaties en een snelle genezing van wonden.

TIP: Zorg ervoor dat je, wanneer je een wond behandeld bij je huisdier, de wond niet verder beschadigd. Het schoonlikken van een wond kan bijvoorbeeld resulteren in een beschadiging van de wond. Een kraag of verband kan hiervoor een uitkomst bieden.

LET OP: Raadpleeg bij grote wonden en/of hardnekkige huidproblemen altijd een dierenarts.