Oorverzorging

Je huisdier kan zijn oren zelf niet schoonmaken en daarmee oorproblemen oplossen. Met oorverzorgingsproducten kun jij je huisdier hier een handje bij helpen.

Heeft jouw huisdier last van overmatig oorsmeer, oorjeuk of een andere ooraandoening? Dan ben je bij Discount4Pets aan het juiste adres. Ons assortiment oorverzorging bevat diverse producten die jouw hond of kat met oorproblemen kunnen helpen.

Heeft jouw hond of kat veel last van oorsmeer? Maak dit dan geregeld schoon. Hiermee verklein je het risico op oormijt en oorontsteking. Oorsmeer kun je bijvoorbeeld verwijderen met een oorsmeer doekje. Daarnaast kunnen oordruppels helpen bij de behandeling van oormijt, oorjeuk, oorontsteking en om de oorsmeerproductie tegen te gaan.

TIP: de oren van een hond zijn warm en vochtig en daarom de ideale omstandigheid voor schadelijke organismen. Door de oren regelmatig te controleren, kunnen problemen worden voorkomen. Als een hond met zijn kop schudt en aan zijn oren krabt, is het bovendien aan te raden de hond op oormijt te controleren.