Voedingssupplementen

Voedingssupplementen zijn een aanvulling op de voeding van jouw huisdier en zorgen onder andere voor een gezonder leven en verhoogde weerstand. Voedingssupplementen zijn verkrijgbaar voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels.

Voedingssupplementen zijn een aanvulling op de voeding van jouw huisdier om specifieke lichaamsdelen extra te ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vachtverzorging, de spijsvertering of de gewrichten. Ons assortiment voedingssupplementen bestaat onder andere uit:

  • Omega 3-6-9: Omega 3-6-9 bevat drie essentiële vetzuren en heeft onder andere een positieve werking op het gedrag, de vacht, de huid en het uithoudingsvermogen van je huisdier.
  • Schapenvet: Schapenvet is een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding van jouw huisdier. Het heeft onder andere een positieve werking op huid- en vachtproblemen en maag- en darmproblemen.
  • Vitaliteit: Voedingssupplementen met vitaliteit zorgen voor een gezonde darmflora en het opbouwen van een goede weerstand.
  • Vitaminen: Vitamines dragen bij aan het goed functioneren van het lichaam van jouw huisdier.
  • Zeewier: Zeewier zit boordevol mineralen en vitaminen die een positieve werking hebben op de lichaamsfunctie van jouw huisdier.

Op Discount4Pets vind je voedingssupplementen voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels. De voedingssupplementen kunnen preventief worden ingezet of als aanvulling op de dagelijkse voeding van het huisdier worden gegeven.