Zalmolie

Zalmolie voor honden en katten is een gezond en smakelijke voedingsbron. Een aantal positieve werkingen van zalmolie: bevordering van de vruchtbaarheid, bevordering van bepaalde zenuwfuncties, verlaging van het risico op hart en vaatziekten, verhoging van het weerstandsvermogen en een verbetering van de conditie van vacht en huid.

Zalm is rijk aan omega 3 en omega 6 vetzuren. Omega 3 en omega 6 zijn goed voor de hart- en bloedvaten. Daarnaast wordt ook het immuunsysteem versterkt. De vetzuren zorgen ook voor een betere vertering van het voedsel en kunnen gewrichtsklachten verminderen.

Heeft jouw huisdier huidproblemen, zoals kale plekken, haaruitval of jeuk? Dan kan zalmolie ook bijdragen. Zalmolie heeft ook nog eens een verzorgende factor en zorgt vaak voor een stralende vacht bij jouw huisdier.

Zalmolie wordt over het algemeen vaak gebruikt bij honden en katten. Ook wordt zalmolie wel eens voor paarden gebruikt. Je kunt zalmolie eenvoudig over het voer van jouw huisdier gieten. Zalmolie kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van jouw huisdier. Bekijk ons assortiment zalmolie en ontdek de voordelen voor jouw huisdier!