Bodembedekking

Een goede aquarium bodembedekking is belangrijk voor de vissen in een aquarium, omdat vissen veel op de grond liggen. Daarom is het belangrijk dat de bodembedekking van een goede kwaliteit is zodat de vissen zich niet kunnen bezeren. Naast de functionele functie van de bodembedekking is de kleur en structuur ook van invloed op de sfeer die in het aquarium wordt gecreëerd. Aquarium stenen, aquariumgrind en aquariumzand is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ben je nog op zoek naar leuke accessoires voor jouw aquarium? Bekijk dan ook de categorie Aquarium decoratie. Zo vind je hier een aquarium foto die de sfeer van jouw aquarium zeker ten goede komt. Daarnaast hebben we ook stenen in het assortiment die je kunt plaatsen in het aquarium. Met bodembedekking en decoratie kun je een echte onderwaterwereld creëren voor jouw vissen.

TIP: Als je stenen of grind op de bodem van het aquarium wilt leggen, spoel deze dan eerst af om te voorkomen dat het aquarium troebel wordt en dat er stof in het aquarium terecht komt.