Voer

Op zoek naar visvoer? Bij Discount4Pets vind je visvoer voor de goudvis, voor de tropische vis, voor guppy's en diverse voedingssupplementen. Ook kun je bij ons terecht voor vakantie en/of weekendvoer, zodat je met een gerust gevoel en weg kan.

Vlokvoer is het standaard visvoer wat velen aan hun vissen geven. Vlokvloer is namelijk goedkoop, makkelijk en alle voedingstoffen voor jouw vissen zitten erin! Heb je een goudvis? Ga dan voor goudvissenvoer. Deze voeding heeft een speciale samenstelling voor de goudvissen.

Geef jouw vissen nooit te veel voeding. Door overvoeren zullen er namelijk meer algen komen en wordt het water uiteindelijk vies. Wanneer weet je nou of je te veel voeding heeft gegeven? Wanneer jouw vissen de voeding niet binnen 2 à 3 minuten opeet, betekent dit dat je te veel voeding hebt gegeven. Pas op met overvoeren, want de vissen kunnen zichzelf ziek eten en zelfs dood eten.

Al het visvoer is op voorraad en wordt snel geleverd. Bovendien profiteer je op Discount4Pets altijd van voordelige prijzen.