Goudvissen Voer

Op Discount4Pets vind je een ruim assortiment aan goudvissenvoer. Naast de normale voeding is er ook voeding waarvan de goudvissen extra energie krijgen. Naast vlokken die in een vissenkom gestrooid kunnen worden, is er ook voer beschikbaar voor goudvissen in vijvers.

Goudvissen eten zowel plantaardig voer als levend goudvissenvoer. Een goudvis kan ook prima leven met alleen vlokvloer. Bij Discount4Pets vind je verschillende varianten van vlokvoer.

Zorg ervoor dat je jouw goudvissen niet overvoert. Door overvoeren zullen er meer algen komen en zal het water vies worden.

Niet voor niets is vlokvloer het standaard visvoer wat velen aan hun vissen geven. Vlokvoer is makkelijk, goedkoop en alles voor jouw vis(sen) zit erin! Goudvissenvoer heeft een speciale samenstelling voor goudvissen.

Voer jouw goudvissen regelmatig, elke 1-2 dagen. Let erop dat je de goudvissen niet teveel geeft. Het voer moet binnen 2 à 3 minuten opgegeten zijn. Duurt dit toch langer? Dan betekent dit dat je de goudvissen te veel voeding geeft. Pas hier mee op, want goudvissen kunnen zichzelf ziek en zelfs dood eten. De gouden regel is: niet te veel voeren!