Guppy Voer

Op Discount4Pets vind je voer dat speciaal voor guppy's is ontwikkeld. Het guppy voer is beschikbaar tegen een scherpe prijs en wordt altijd snel geleverd. Het is voldoende om guppy's om de dag te voeren. Bovendien is het belangrijk dat de guppy's het voedsel in enkele minuten op hebben, anders hebben ze te veel.

Guppy’s zijn alleseters. Dit houdt in dat ze zowel plantaardig als dierlijk voedsel eten. In het wild eten ze voornamelijk groenvoer. In het assortiment vind je speciaal guppyvoer. In dit voer zitten algen die gezond zijn voor jouw guppen.

Wist je ook dat je guppen groenten kunt geven die je in huis hebt liggen? Mocht je jouw gup(pen) groenten geven, dan kun je deze het beste blancheren. Hierdoor wordt de voeding zachter voor de vissen. Als je jonge visjes hebt, kun je het voedsel het beste tot een poeder maken door het tussen je vingers te breken.

Je kunt je guppy’s beter te weinig geven dan te veel. Te veel voer zorgt er namelijk voor dat het aquarium vervuild wordt. Dit kan er ook voor zorgen dat jouw guppy’s ziek worden.