Tropische vissen voer

Op Discount4Pets vind je een ruim assortiment aan tropische vissen voer van merken als Adori en Tetra. Het voer is tegen scherpe prijzen beschikbaar, ruim op voorraad en snel geleverd!

Tropische vissen hebben gevarieerde voedingsstoffen nodig. Het juiste voer is essentieel voor tropische vissen, omdat ze geen voedsel meer kunnen jagen in het wild. In ons assortiment vind je vissenvoer dat geschikt is voor tropische vissen.

Voer jouw tropische vissen elke 1-2 dagen regelmatig. Geef jouw vissen vooral niet te veel voer. De basisregel is dat het voer binnen 2 tot 3 minuten opgegeten moeten zijn. Wanneer het overgebleven voedsel gaat rotten, kunnen jouw tropische vissen hier ziek van worden. Voer de vissen regelmatig en gepast.

Kun je jouw vissen niet elke 1-2 dagen voeren? Ga je bijvoorbeeld op vakantie? Dan kun je ook speciale voedselblokken kopen voor de vissen. Deze voedselblokken lossen langzaam op en zorgen ervoor dat jouw vissen regelmatig voeding krijgen. Een mooie oplossing voor als je op vakantie gaat of een aantal dagen weg bent.