Vogelbenodigdheden

Discount4Pets is de online dierenwinkel voor alle vogelbenodigdheden. Wij hebben een groot assortiment A-merk vogel benodigdheden, bestaande uit vogelvoer, vogelkooien, vogelsnacks, vogelspeelgoed, zitstokken en nog veel meer! Op Discount4Pets.nl vind je alle producten die je vogel nodig heeft voor een voordelige prijs!

Vogels zijn erg geliefd en voor onze vliegende vriendjes willen wij natuurlijk het allerbeste. Bij Discount4Pets vind je een ruim assortiment vogelbenodigdheden, waarmee jij je vogel alles kunt geven dat hij nodig heeft. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Buitenvogels: Ook de vogels buiten hebben zo nu en dan een beetje hulp nodig. Met o.a. onze nestkastjes en voedersilo’s kun jij ze een handje helpen.
  • Bodembedekking: Met bodembedekking houd jij de vogelkooi eenvoudig schoon. Bodembedekking absorbeert de uitwerpselen van vogels zodat je deze gemakkelijk kunt verwijderen.
  • Vogelbadjes: Vogels houden van badderen. Met een vogelbadje kun jij ze ook in hun kooi de gelegenheid geven om lekker te badderen.
  • Vogelkooien: Vogels lopen niet los zoals een hond of kat, maar wonen in een vogelkooi. Het is van belang dat jouw vogel een verblijf heeft waarin hij zich comfortabel en thuis voelt.
  • Vogelsnacks: Snacks zijn een belangrijke en lekkere aanvulling op de dagelijkse voeding voor jouw vogel. Je kunt ze snacks geven als beloning of als lekker tussendoortje.
  • Vogelspeelgoed: Dieren houden van spelen, zo ook vogels. Spelen zorgt ervoor dat ze gezond en opgewekt blijven. Discount4Pets heeft een groot assortiment vogelspeelgoed, met onder andere knabbelhout, spiegels en speelplaatsen.
  • Vogelvoer: Goede voeding is belangrijk voor de gezondheid van je vogel. Ons assortiment vogelvoeding bevat voeding voor verschillende vogelsoorten, waaronder kanaries, papegaaien en parkieten.
  • Vogelvoer- en drinkbakken: Wij hebben een ruim assortiment vogel voer- en drinkbakken. Hierdoor is er altijd een drink- en/of voerbak te vinden die in jouw vogelkooi past.
  • Zitstokken: Door van zitstok naar zitstok te hupsen, blijft jouw vogel in beweging. Ook draagt een zitstok bij aan de verzorging van de nagels van jouw vogel.

Discount4Pets is je online dierenwinkel voor alle vogelvoer en vogelbenodigdheden, maar ook voor andere huisdieren kun je bij ons terecht. Neem een kijkje in ons assortiment!