Vogelsnacks

Vogelsnacks zijn een belangrijke en lekkere aanvulling op de dagelijkse voeding voor jouw vogel. Je kunt de snacks geven als beloning of als lekker tussendoortje.

Ben je op zoek naar vogelsnacks voor jouw vogel? Dan ben je bij Discount4Pets aan het juiste adres. De snacks zijn niet alleen lekker voor jouw huisdier, maar bieden ook de mogelijkheid om lekker te knabbelen en actief bezig te zijn. De snacks geven jouw vogel de mogelijkheid om zijn voedsel op een natuurgetrouwe wijze te vergaren. Oftewel, met snacks zorg je voor een gezonde en gelukkige vogel!

Je kunt vogelsnacks geven als lekker tussendoortje, maar je kunt ze ook gebruiken als hulpmiddel bij het trainen van jouw vogel. Wil je jouw vogel tam maken, een kunstje leren en/of leren praten? Dan kun je de snack ook geven wanneer jouw vogel het gewenste gedrag vertoont.

LET OP: Je kunt snacks enkel geven als tussendoortje. Met alleen snacks krijgt jouw vogel niet genoeg voedingsstoffen binnen. Gebruik de snacks daarom als aanvulling op de dagelijkse voeding en niet ter vervanging van.