Vogelvoer

Goede voeding is belangrijk voor de gezondheid van je vogel. Ons assortiment vogelvoer bevat voeding voor verschillende vogelsoorten, waaronder kanaries, papegaaien en parkieten.

Goed vogelvoer draagt bij aan een lang en gezond leven van jouw beestje. Vogelvoer wordt gegeven aan vogels die in een kooi of volière leven of aan buitenvogels om ze een handje te helpen. Welke voeding het meeste geschikt is, hangt af van vele factoren. Wanneer je jouw vogel voeding geeft die afgestemd is op zijn specifieke behoeften, profiteert hij optimaal van alle gezondheidsvoordelen. Ons assortiment vogelvoer bestaat onder andere uit:

  • Kanarievoer: Kanaries zijn echte zaadeters. Kanarievoer bevat dan ook een mengsel van verschillende zaden en bevat alle ingrediënten en voedingsstoffen die jouw kanarie nodig heeft.
  • Papegaaienvoer: Een papegaai heeft dagelijks groente, fruit, noten en zaden nodig. Papegaaienvoer bevat alle ingrediënten en voedingsstoffen die jouw papegaai nodig heeft.
  • Parkietenvoer: Met parkietenvoer zorg je ervoor dat jouw parkiet alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, in de juiste verhouding.
  • Universeel vogelvoer: Met universeel vogelvoer kun jij zowel vogels in je eigen vogelkooi of volière verzorgen, maar je kunt het ook aan tuinvogels geven om ze een extra handje te helpen.

Naast de normale dagelijkse maaltijd verdient je vogel het om zo af en toe verwend te worden. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment vogelsnacks, voor een lekkere en verantwoorde beloning!